Spreekuur voor zowel moeder als vader

Het verloskundige spreekuur wordt zoveel mogelijk op locatie gehouden.
Het spreekuur is alleen op afspraak. Het spreekuur is op dinsdag, woensdag, donderdag , vrijdag en zaterdag. Indien dit niet schikt, kunnen wij altijd kijken naar een ander tijdstip of dag wat voor jullie beter uitkomt.
Het spreekuur is zowel op de dag als in de avond. Ook is het voor zwangere vrouwen makkelijker te combineren met hun werk. Omdat het spreekuur in de avond wordt gehouden, is het ook voor de partner mogelijk om bij de afspraak aanwezig te zijn. Avondspreekuren zijn wel erg gewild, waardoor deze vaak wel snel vol lopen. We proberen jullie allemaal zoveel mogelijk tegemoet te komen!

Graag verwijzen we naar het kopje ‘Corona maatregelen’ voor wat momenteel de regels zijn met betrekking tot de afspraken.

Spreekuur aan huis

Het eerste intake gesprek kan bij je thuis plaatsvinden.
Wil jij je zwangerschap graag nog even anoniem houden? Dan kan een huisbezoek wenselijk zijn.
Het kan namelijk zo zijn dat je in het begin van je zwangerschap graag nog even geheim wilt houden.
Let wel dat het dan niet mogelijk is om een echo te maken. Daardoor kan je niet zien hoe het met de zwangerschap gaat. Dit kan tevens wel weer op de praktijk.

Wil je liever toch op de praktijk komen? Dan ben je van harte welkom!

Telefonisch spreekuur

In deze praktijk is er geen telefonisch spreekuur. Je kunt de verloskundige te allen tijde bellen voor vragen en afspraken. Graag vraag ik je wel om buiten de spreekuren te bellen, zodat de controles zo rustig mogelijk verlopen.